Vilken vecka!!

Veckan gick fort efter det att Jocke & Lisa var här.
På onsdag morgon gick jag upp halv 5 och for in till Leksand. Tog tåget till Arlanda. Karin klev på i Insjön och vi hade sagt att vi skulle sova på tåget. Gick det?? Nej!
Vi prata som aldrig förr. Höll till och med på att missa att kliva av på Arlanda! Vi trodde att alla andra också skulle till Arlanda, men dom åkte tydligen vidare till Stockholm.
Väl framme i London så var vi skithungriga så när vi kommit in på rummet sprang vi ut till en kvartersbutik och köpte chips och jordnötter och dricka.
Sedan var det dags för sightseeing runt i London , med svensk guide som tur var. Kul!!!
Mycket fina monument och byggnader i London.
Därefter skulle vi äntligen få mat! Vi åt på Hard Rock Café. Och där blev man mätt!! Åh, vad gott det var!
Jag åt kycklingfilé Cajun. Dom flesta tog en fläskig hamburgare.
image5

Dagen efter var det dags för Chelsea Flower Show. Ett helt kvarter med bara blommor, trädgårdstillbehör, trädgårdsmöbler, statyer med mycket, mycket mera. Wow!!!!
image7
image6
image7

Efter det tog Karin och jag en dubbeldeckare till Wictoria Station. Det var det närmaste shoppingcenter vi kom. Ca 10-12 butiker med krimskrams.
På kvällen gick vi till ONe och åt allihop (ca 65st). En "fin" restaurang. Fick vegetarisk soppa till förrätt. Skitäcklig!! Fick lax (som faktiskt var gott) med ca 4 friterade potatisskivor till varmrätt och en kladdmuffins (som verkligen var kladdig för det rann smet ur den) med lite glass till efterrätt. Ja, där blev man ju inte mätt direkt.
Gick till kvarterspuben och satt och pratade lite. Karin och jag låg och skrattade och pratade till ganska sent sen i rummet. Vi pratade bla om hur skönt det skulle bli med "sovmorgon" till halv 8 på fredagen.
Tjugo i 7 ringer Karins bror och frågar var hon vill ha veden!!! Vi låg och skrattade i en timme sen åt vi frukost.

Väl på Arlanda igen så var det ca 2 timmar innan tåget skulle gå. Då tog vi varsin Filé Oscar och Gud va gott det var!! Det kändes som man var mätt för första gången på 3 dagar.

I lördags var vi hos Wille på grillfest. Han fyllde år och fick en whiskey som jag köpt på Heathrow. Den var uppskattad!

Denna vecka har jag varit helt slut och sovit som en stock på nätterna.
Idag är jag ledig och har bara sovit i soldiset, pratat med pappa och tvättat lite. Skönt!!

På tisdag kommer vår regionchef och försäljningschef till jobbet. Vi får väl se om dom kommer med något förslag på min tjänst! Kul!!

Nu ska jag hänga tvätt och gå och hämta H och Samuel. Sen ska jag ut och lägga mig i soldiset igen.

Vi hörs!!


Sanslöst!

Jocke i full fart

Är det maj eller december???
Snacka om bakslag när man vaknade i morse. När vi gick och la oss i natt så var det lite vitt på marken. Lugnt, tänkte jag, det smälter till i morrn. Jag höll på att dö i morse när jag tittade ut.
Sist vi var ut och mätte ( vid halv 8 ca) var det exakt 30cm. Tittar man på studsmattan nu så har det kommit minst 1 dm till. 
 
Var iväg i morse vid halv 10 och hämta Hampus. Som tur var kom jag nerför backen lugnt och fint, men det var ju kört att komma upp igen. Så nu står båda bilarna nere hos Borgen.
Sen for vi in till Leksand, det var bara att ta fram vinterkängorna igen. Stackars Jocke & Lisa, dom har bara gympaskor med sig. Jocke har aldrig sett så mycket snö på en och samma gång.

I Leksand kollade Lisa på klänningar så vi zick-zackade mellan allt slask. Märkligt, i Leksand var det knappt 1 dm snö. Så det är ju väldigt lokalt kan man säga.

Hon hittade ingen klänning, jag däremot hittade ett kanonfint snö-halsband! Tur det är mors dag snart. Kanske att man kan få nåt då?!

Efter det så åkte vi och hälsade på Huokko. Han satt och blekte slingor i håret när vi kom. Såg skitkul ut. Han hade en målarborste och pensla på slingorna. Gud vad jag skrattade. Han är skön.

Fikade lite hos Martin o Cissi, sen åkte vi hem. Skottade typ för tredje gången.
Vid halv 5 gick vi över till C & B för att grilla i grillkåtan. Det var jättemysigt!!! Och gott!!

Nu har jag varit ut och hämtat ved för vi eldar för fullt. Nästa gång jag går ut måste jag mäta snön igen. Det är SANSLÖST!!!!!

Mysigt att ha Lisa & Jocke här! Kul att hon vågade ta med honom upp. Han är jättetrevlig!!

Nej, nu ska vi fika!
Ha dé!



Mysko!

Konstigt! Dom sista bloggarna har inte allt som jag har skrivit kommit med. Dom är bara "halva". Mysko!

Jag har jobbat vansinnigt mycket sista veckorna och känner mig ganska slut. På tre dagar den här veckan fick jag ihop 8 timmar extra. Men i morgon är jag ledig och på fredag har jag tagit ut komptimmar så då har jag fre, lör och sön ledigt!! Det ska bli superskönt!!! Dessutom ska Lisa komma med sin Jocke. Åh, vad jag saknar henne!!

Kul, förresten att dom fick en lägenhet till slut!! Skönt för dom att slippa åka buss dagligen, att kunna cykla dit man vill samt att kunna gå ner i city om man är fikasugen. Mysigt!!

I fredags gjorde B illa sig i ryggen. Han stod på en bänk som välte och ramlade på ett 4-kantigt järnrör för att sedan hamna på sargen. Som tur var så var Erik - läkaren -på plats så han skjutsade ner B till vårdcentralen och förde in honom på röntgen direkt (snacka om gräddfil!) för att se så inte lungan hade punkterats. Det hade den inte som tur var. Däremot så trodde Erik att han hade fått 2-3 revben brutna.
Nu några dagar efter har vi svårt att tro att det är revbenen. B är skapligt rörlig. Det gör ont att hosta, nysa o rapa. Att resa sig + att sätta sig. För att inte tala om att ta sig i och ur bilen. Då är han som en gammal gubbe, det tar flera minuter.
Det märkliga är att han inte har ont precis där han slog i utan mer mot ryggraden, ca 1,5 dm bredvid. Mysko!!
Han ska försöka få tag i Erik i morrn för att be honom kolla lite till.

Idag har vi kluvit ved, jag har lyft och B har kluvit + att jag har kluvit på en annan klyv bredvid. Jag har ont i hela kroppen.
Efter duschen for vi in till Leksand för att vattna alla växter på Granngården.

PÅ tal om Granngården. I torsdags hade vi vår regionchef på besök i butiken ett par timmar. Då bad han att få prata lite med mig. Han frågade om jag var intresserad av att fortsätta i höst på GG. Gissa om jag blev glad!! Börje hade fått reda på att jag har börjat se mig om efter annat jobb eftersom jag bara har visstid till sista augusti. Han blev skitnervös! Kul!! Dom vågar inte bli av med mig så nu ska reg-chefen gå högre upp för att få dom att godkänna att jag får en tjänst utöver dom andra. KUL!!

Nej, nu är jag trött och ska massera in lite liniment på min stackars man.

Ha dé!!! KRAM

RSS 2.0