Semestern spikad!!

YES!!
Nu har vi bokat det sista på semestern. Så här ser vår resplan ut:
Senast fre 4 juli - Uppsala. Sova hos Glenn & Mona
Lör senast kl 6 - åka mot Öland
Tis - Åka till Ullared och sova i husvagn en natt
Ons - Åka till Krister & Annelie
Senast fre - Göteborg och Mariestad
Och lör - lämna H och åka hem :(


Fick en kanonstart på semestern! Vaknade med klarblå himmel och 22 grader. Var ute hela fm.
Börge kom vid 12 och vi åt lite lunch. Sen for jag in till Lsd och handla.
Nu på em har det regnat och tempen har sjunkit ner till 16.
MEN det ska tydligen bli högsommarvärme from onsdag! Kanske man valde rätt veckor till semester ??!!

Nu ska jag börja räkna samtalen till min mobil från jobbet. Får se hur många det blir.

Åh, vad skönt att vara ledig!!

I morgon ska vi på 50-årsfest. Men jag har lovat att köra så d blir nog lugnt. Har gjort i ordning en lavendel i kruka till honom. Det blir nog bra. (Kändes som jag skrev det sist!!??)

Prata med L förut. Dom höll på att packa för fullt. Dom kommer väl in i lägenheten på tisdag om jag fattat rätt. Vad spännande. Hoppas verkligen att det blir rätt för dom nu!

Nu har regnet slutat, kanske man ska ut och plantera mina Lejongap nu då??
Ja, kanske.

Ha dé!!!

SEMESTER!!!!!

Äntligen har dagen D kommit!!

Första "legala" semestern på runt 5 år. Åh, vad skönt!! I morgon ska jag sova länge (hoppas jag!).

H och jag var hos distriktan igår med H´s händer.


Hon trodde att H hade haft scharlakansfeber och tog ett streptokock-prov som (som tur var) var negativt. Men hon ville att vi skulle träffa läkare i alla fall och ordnade en tid på em. Så H och jag for tillbaks på em och fick vänta i ÖVER 1 TIMME på att få komma in. KUL! Läkaren tittade på händerna i ca 3 minuter och konstaterade att det är exem. Smörj in med kortisonsalva sa han. Sagt och gjort!
Hoppas det ger sig något så när innan Öland. Han har bad- och spelförbud för tillfället eftersom jag tror att dom två sakerna förvärrar händerna.

Idag fick vi kanonfina perenner till jobbet. Dom var stora och jättefina. Det var Lavendel, riddarsporre, kärleksört, höstanemon m.m Skitfina och stora! Gjorde i ordning en Lavendel i kruka till "Rappen" till på lördag. Han ska ha sin 50-årsfest då. Vi har vart med och samlat till pengar till ny TV, men det är kul att ha nånting med sig när man kommer.
Vi fick även sommarblommor som Gerbera, Pelargoner, Lejongap, Begonia m.m. Dom var också fina! Jag köpte 4 Lejongap och ska sätta dom i väggkrukaorna på altanen istället för Penséerna som börjar se vissna ut. Kul!

I morgon kommer Börge hit. Kul! H blev jätteglad. Han stannar till på söndag. Sen får vi se vad som händer.
Vi kanske åker till Borlänge på måndag, äventyrsbadet eller framtidsmuséet. Får se.

Nej, nu ska jag ta mig en liten Martini!

Trevlig sommar allihop!!!
:)  :)   :)   :)   :)   :)   :)   :)   :) 

2 dagar kvar!!

Hallå igen!!

Herre gud, vilken deprimerande blogg det blev sist då!! Bara sjukdomar!

Jag ringde aldrig till napprapaten här uppe. Vi tar vägen över Uppsala nästa fredag och plockar upp L. Så vi bokade hos Arne där som vi gått hos alla år vi bott i U-a.

Sen åker vi till Öland på lördag morgon!!! Gud va kul!!! Hoppas det inte regnar hela tiden.

Igår hade vi kulet väder. Det blåste, regna och var sol samtidigt.

Ganska magiskt faktiskt.

Nu är det bara 2 dagar kvar!!! Jag tar ut en kompdag på fredag så på torsdag kväll ska jag ta mig en kall Martini och njuta av att jag inte behöver gå upp på fredag morgon.

Åh, vad jag längtar efter semester nu!!

Det har varit ganska slitit att vara "chef" i 3 veckor. Men "skeppet" har ju flytit på så något bra måste jag ju ha gjort.
Nu känns det som att jag börjar få tillbaks motivationen till nya skyltar på jobbet och det är skönt för jag har haft torka ett tag.

Nu måste jag få isäng H för han ska med mig till jobbet en stund i morrn innan vi ska till distriktan ang hans händer.

Vi hörs och syns!!! Kraam

Nedräkning till semestern!!

Hoppas alla hade en trevlig midsommar!!

Här var det hur lugnt som helst. IOGT hade nog trivts bra i vårt lilla sällskap:). Alla var lika trötta så ingen var liksom sugen på att dricka.

Jag har skickat iväg min chef på sjukhus förresten. Eller, ja, han har fått komma hem nu. För drygt en månad sen när jag pratade i telegon med honom så sa han att det svartnade för ögat på honom. Jag sa att han var tvungen att söka läkare för det, men han lyssnade inte.
Någon vecka senare klagade han på sitt öga igen så jag tog helt enkelt fram telefonnumret till ögonkliniken åt honom. Han ringde MEN lämnade bara personnummer och inget telefonnummer. Så när han gick ut ur fikarummet så ringde jag till ögonkliniken igen och matade in telefonnummer och dom ringde ca en timme senare. Tur var väl det, för dom tyckte det var allvarligt med ögat. Han fick en återbudstid morgonen efter och eftermiddagen samma dag (alltså dagen efter) blev han nerskickad till örebro för operation. Hornhinnan hade lossnat. Det var VÄLDIGT akut!! Så ibland ska man verkligen lita på känslan och följa den. HE OWE ME!!

Jag har haft skitont i höger axel och det har strålat ner i höger arm. Så fort jag rörde huvudet på natten så vaknade jag till för det gjorde så ont. Nu har det blivit något bättre, men det känns som om jag är svullen i nacken. I morgon ska jag ringa en napprapat här uppe som tydligen är bra.

Hampus tappar fruktansvärt mycket skinn på händerna och ser ut som en alien. På onsdag ska vi till distriktssköterskan så får hon titta på dom. Under tiden smörjer vi med Repair för att mjuka upp.

Nu kom B hem. Hockeyskolan börjar idag och håller på 6 vackor framåt (tror jag). Kul!!

Nu ska jag krama min man! Vi hörs!!!

Glad midsommar!!

Ha en underbar midsommar!!

Igår kom Magnus och Linda upp med lilla William som är ca 7 veckor. Vi har nog inte setts på ganska precis 2 år.
Det är jättemysigt! William är urgullig! Stackarn har lite problem med magen så han är lite ledsen i bland. Men hur gullig han är så är jag jätteglad att vi har en 10-åring och en 17-åring.

Nu ska vi gå ut i uterummet och äta lite grillat. Fläskfilé, kycklingfilé, kokt färskpotatis, ris, sallad, kantarellsås och mangoraja till kycklingen. Lite öl, vin och cider till så blir det kanon!!

Ha en skön kväll!!!
A

trött!!

Hello again!!

Jodå, min regionchef kom på tisdagen och erbjöd mig jobb.
Butikschef i Dala-Järna halvtid och ställföreträdande butikschef i Leksand på halvtid. Fri laptop med mobilt bredband + jobbmobil. Då skulle jag kunna jobba hemma ganska mycket. Men vi har inte kommit överens om lönen än.
Jag är heller inte så sugen att ta det ansvaret vad det innebär. Vi får väl se vad vi kommer fram till.

Var och överraskade evert i torsdags förra veckan. DET var kul! Vi satt i LIF´s lastbil och överraskade honom med grill, mat och dryck. Det var jättetrevlig kväll!!

Dessvärre (??!!) sålde jag Zorro samma kväll. Det känns enormt tomt men samtidigt jätteskönt! Vi har fått mail från dom och han verkar ha det kanonbra vilket underlättar att veta.




I helgen var vi i Uppsala och hälsade på. Träffade Börge på parkeringen utanför Micro. Det var kul att träffa honom igen. Han kanske kommer upp till midsommar.

I går hade Hampus skolavslutning och han var så fin!!


Nu börjar sommarlovet och han tjatar om att få vara hemma själv om dagarna. Vi får väl se!

Nej, nu är jag hungrig och ska ta en macka.
Ha dé!!

RSS 2.0