Borta bra men hemma bäst!

Nu har vi kommit hem igen!!

B kom på benen i torsdags efter att ha legat i en vecka. Han var på VC  och fick diagnosen luftrörsinfektion + ny penicillin.

I fredags slutade jag 3, åkte hem och packade bilen och sedan for vi alla 3 till Mariestad. Åt i Kristinehamn och kom fram vid halv 8. Gud, vad mysigt d var att komma hem igen!!! Satt och pratade och fikade lite. Kom i säng före tolv

Vår!!!

Äntligen vår!!!


Piggare!

Åh, äntligen känner jag mig lite piggare! Det måste bero på att man har fått se solen lite.

Jag har planterat penséer och H och jag tog fram studsmattan i torsdags. Bara det är ju säkra vårtecken!
Sen var jag ledig i torsdags och solade lite, tvättade och bara tog det lugnt. Det var SÅ himla skönt!

Jobbade på arenan i lördags (förra helgen alltså). Det var 50-talsmaraton. Det var lika kul som vanligt att jobba i baren. Men sa man nej till någon så blev dom förbannade, det hände aldrig på matcherna. Så det var ju mindre kul.

Har precis lagt ut Zorro på blocket. Nu ska vi försöka hitta ett mysigt och snällt hem till honom. Det är med blandade känslor eftersom han tyder sig till mig hela tiden. Han har blivit mindre dryg och mer gosig. Men jag vill ändå inte ha en katt, så det känns lite som en lättnad.



Nu har högtrycket börjat på jobbet och det ät skitkul! Fast man har inte kommit in i det här stressiga tempot än. Det har kommit fruktträd och småbuskar. Nästa vecka kommer resten av växterna. Åh, det är så kul!

Nu sitter "Lill-Olle" här och berättar om sin björn som han fällde i höstas. Det verkar lite läskigt. Björnen var bara 10 meter ifrån han när han fällde den. Usch! Tur att inte B är jägare!

Nej, nu ska jag fika lite, Vi hörs!!


Vardag igen

Jaha, så har ännu en helg kommit och gått!

L och Viccan var här i helgen. D var jättemysigt att ha dom här. Hela lördagskvällen satt dom och fnissade och skrattade på L´s rum. D var så härligt att höra. Nu är det så tomt, hoppas dom kommer upp snart igen.
SAKNAR DIG L!!:(

Jobbade på arenan i fredags, lika roligt som alltid!! Värre var det väl att Leksand floppade rejält mot Rögle. Usch, vad tråkigt!!

B har legat i feber sedan i torsdags kväll. Ingen hög, men det pendlar mellan 37,5-39,2° ca. Vi har ringt till sjukvårdsupplysningen och till tandläkarjouren (B drog ut en visdomstand i torsdags), men det är bara vila, sova och dricka mycket. Det ger med sig, säger dom. Stackarn är helt slut.

Svärfar  fick en puck i huvudet på uppvärmningen före match i fredags!! Fick sy 8 stygn! Som tur var gick det "bra". Han kunde ju ha blivit träffad i ögat eller nåt.

H var hos skolsköterskan idag och kollade synen. Det var inget fel på synen! Men å andra sidan sitter han inte och blinkar nu sedan han fick spelförbud. JAG tror att det kan ha samband. Vi får väl se på torsdag kväll. Men vi har pratat med honom om att vi är oroliga för ögonen och har kommit fram tillsammans att han ska få ha max antal speldagar på gameboy också. Skönt att han är så förstående och inte käftar emot.
Han har blivit så gullig och säger: vilken tur att jag hamnade i den här familjen! och såna där saker. Han är jättegullig, ändå bråkade vi i morse så det stod härliga till.
Eller jag bråkade och han gick och satte sig i hallen och skulle åka till skolan utan frukost.
Konstigt att jag fått så kort stubin. Men jag har väl börjat slappna av nu när det fungerar, det är kanske därför jag känner mig så slut.

Nu ska jag titta på Anna Pihl

Hejdå!!!


Long time no see!!!

Hej alla Bloggare!!

Nu har jag inte bloggat på över en vecka!!! Har någon saknat mig???

H och jag hade en jätteskön vecka förra veckan. H hade påsklov och jag var ledig. Vi åkte slalom, låg och myste på mornarna, var och simmade m.m. H tog 2008 års simborgarmärke. Han var helt slut!

Simon och Daniel var här och lekte också. Som tur är spelade han inte så mycket.

Det var hockey i lördags igen. Jag jobbade på GG före så H fick vara på arenan från 9-20, stackarn. Fast han tycker numer att det är ganska mysigt att sitta själv där under matcherna.
Min teori är, att som ADHD-barn är han känslig för ljud. Alltså gillar han inte att sitta ute i arenan utan tycker om att sitta inne i rummet där det är tyst och lugnt. Och han sitter faktiskt och tittar på matcherna på TV:n där. 

Nu har vi fått nästa problem (tar det någonsin slut??)! H blinkar och blinkar med ögonen och ibland spärrar han upp ögonen. Är det tics?
Vi har påpekat det för honom och han tycker att det känns som att han har något mellan ögonen.
Dags att ringa ögonläkare. B tar tag i det i morgon. Får se vad som händer.

I går visade dom Mora-Leksand på jumbon i arenan. KUL!! Vilken idé! Och vilken respons!! Vi satt i stora matchlogen, det var jätteskönt! Hoppas dom visar Västerås och Brynäs också.

På fredag är det dags för Rögle, hoppas det går bra.

På fredag  kommer L up!!!! :0 Vad mysigt!! Och Viccan ska med! Åh, vad jag saknar henne!

Jag saknar mam och pap också. Hoppas det blir av nästa helg nu då! B jobbar kväll, vilket jag helt tappat, men han ska försöka byta.

Kram till er alla!!!!

RSS 2.0