Sov 5 timmar!!

Wow!! jag fick sova i 5 timmar i natt, vilket är mer än de sista 2 nätterna. Det vände vid 2 i natt. Då blev han lugnare, andades inte lika ryckigt och sov hårt. Skönt!

H gick och la sig redan vid 7 i går. Då hade han väldigt hög feber (jag mätte aldrig), och var tvärslut. Jag tvingade i han en smältalvedon och en halv drickyoghurt. Sen fick han gå och lägga sig.

Jag tittade lite på TV. Hittade ett program på 4+ igår vid 8. "Lisa williams : att leva med döda". En kvinna i Amerika som kom i kontakt med andar. Fascinerande!! Det kommer jag absolut att fortsätta titta på om jag kommer ihåg.

B kom hem vid kvart över 1 inatt. Vi låg och pratade till halv 3. Det hade vart ca 50 pers i går också. Synd!

Klippte mig igår. Skönt!!
Svärfar jobbade sin sista dag igår! Skönt för honom. Hoppas han kommer trivas att gå hemma. Det har ju faktiskt gått bra för min pappa, ÄN SÅ LÄNGE. Han har tydligen sovmorgon varje dag! Gud, vad skönt!

Ska åka ner till M-stad i påsk, men vet inte vilka dagar än. Det beror på slutspelet, vilka dagar som blir hemmamatcher. Det visar sig nästa vecka.

H är nästan feberfri nu och börjar återigen bli rastlös. Vi ska ut på en promenad sen, d ska bli skönt!

Ciao!!

Åh, vilken natt!!

Först vill jag säga GRATTIS till L och M idag!!! Ha en bra namnsdag! Tack för att ni finns!!

Halv 5 somnade jag!
H gick och la sig kvart över 8 i går, somnade nästan direkt. Men sen vaknade han och hostade och yrade så jag flyttade ner honom i våra sängar.
Han hade som högst 40,5°, jag vågade inte somna. Det var snack, som att: -Mamma, stäng av spelet. Ja, sa jag och gick upp o kikade. Det var inget spel på. När jag kom ner igen sa han: -Spelet i den där stora Kalle Anka tidningen. Kalle blir så arg.
Sen var det något om en mjölk han inte tyckte om och där emellan var det: -Ma ma, Åh Gud och stön och stånk. Stackarn. Han "sov" till tio i tio idag. Nu sitter han i fåtöljen med pyjamas, filt och täcke och tittar på Disney.

B kom hem halv 3 inatt. Det är Vinterfestival på arenan. Det hade kommit ca 50 pers!! Vilken flopp.

Nu är jag skithungrig och ska äta frukost så får vi se vad det blir för dag.

Ha dé!!

Slö dag

Hallå!!

Har haft en otroligt slö dag idag. Kom isäng väldigt sent i natt, eller ja, runt halv 1. För mig är det sent.
Vid 5 hoppade katten på dörren och ville in. Det blev maken (B) som fick släppa in honom eftersom jag har haft så ont i knät i natt att jag knappt kunnat röra mig.
Precis när vi somnat om ringde sonen på klockan (han sover på övervåningen och vi i källaren så vi har en trådlös ringklocka som han ringer på om det är ngt).
Han hade världens huvudvärk och 39º feber. Han kom ner till oss men kunde inte somna om.
Han fick ett glas brus alvedon men klarade inte av att dricka det så jag haltade upp och hämtade en halv ipren istället. Det gjorde fruktansvärt ont och knät vek sig hela tiden.
Men hans huvudvärk försvann och febern gick ner och han blev tvärpigg!!

Jag tog brustabletten och den hjälpte faktiskt. Jag kunde halta upp igen utan att det var outhärdligt.

Sedan har dagen varit sova, titta på TV, sova, äta, sova och halta.

Ringde VC för en röntgentid och fick en i morgon bitti, men avbokade den på em eftersom jag kan gå på benet utan smärtstillande. Antagligen har jag bara vridit till knät lite. Det går nog över på ett par dagar.

Sonen (H) har fått riktig barnalvedon så febern har åkt jojo hela dagen. Nu är klockan halv 8 på kvällen och han vill gå och lägga sig.
Första dagen utan concerta gick ju bra, mycket tack vare febern. Fast det har vart många: "jag är uttråkad".

Min mans dotter (L) ringde och talade om att jag stavat fel i bloggnamnet (oops!!). Tack gulliga du för all hjälp!!

Saknar dig!! Hoppas du kommer upp snart igen!!

Kraaam!!

Ajj!!

Skit också!!
Ramlade på sonens slalomträning och vred om knät. AJ, vad ont det gör!!

Bort med medicinen??

Hallå!
Känns som en väldigt tung dag!

Igår var det toppen. Först slalom, sedan bio. Bion var för övrigt fruktansvärt kul! Har ni inte sett "Alvin och gänget" så försök se den!!
Sonen har inte haft så många kompisar tack vare ADHD:n , men sedan han börjat med medicin så har kompisarna börjat komma en efter en. Vilket är skitkul!!
Nu på sportlovet får jag nästan göra schema för att komma ihåg vilka som ska komma.

Så kommer det ett bakslag! Läkaren från BUP ringer och säger att vi måste sluta med concertan!! Till saken hör att sonen har vart lös i magen i snart 6 veckor. Inte så att han mått dåligt av det, bara det att han måste rusa på toa när han har fått magknip.
Vi slutatde med alla Laktos-produkter för ca en och en halv vecka sedan och när det inte hjälpte så tog vi bort alla mjölkprodukter from i fredags.
Han har vart bra sön och mån men var lös igen idag. Då ringer läkaren och säger att vi måste ta bort medicinen! SUCK!!
Jag tycker inte att vi har prövat tillräckligt med mjölken än, men, men.

Så nu har jag ringt hans lärare och berättat och sagt att det är viktigt att punktmarkera honom på rasterna.

Nu är vi tillbaks på ruta ett! Så känns det just nu. Men jag måste tänka på att det är "bara" 2 veckor sen kanske vi kan sätta in medicinen igen. För att uteluta att det är concertan han inte blir lös i magen av så får vi väl testa då. Förhoppningsvis händer ingen större incident innan dess.

Hörs nån mannan dag!!

Blogga, helt nytt för mig!!

Vad kul!!
Jag som tycker om att skriva, har nu skaffat en egen blogg tack vare min mans dotter.
Hoppas jag kan hjälpa andra eller kanske stötta då jag kommer skriva mycket om min son som har diagnosen ADHD.
Hoppas även att andra kommer höra av sig till mig!

Klockan är 9.30 på morgonen och min man och son sover. Sonen har varit helt slut sista dagarna, tur att han har sportlov nu.

När dom har vaknat ska vi äta frukost för att sedan åka till backen. Där ska vi åka slalom (sonen kanske åker snowboard, vi får se). Och i eftermiddag åker min man och jobbar. Då ska sonen och jag gå på bio. "Alvin och gänget". Kul!

Kul vinter det har varit i år då!! Som tur är har backen så pass mycket snö så det går att åka ca 1 månad till. Och det är ju tur!! Sonen ställde sig på ett par slalomskidor för första gången för 2 år sedan och började träna och tävla för ca 1 år sedan. Nu är han i kapp pojkarna i toppen. I helgen som var, var det väldigt nära att han knep 1:a platsen. Det var hans bästa åk någonsin.

Slalom är en väldigt bra sport för ADHD-barn har vi kommit på. Visst, det är jobbigt för honom att vänta på sin tur, men nu beror resultatet bara på honom. Och sedan han börjat med medicin så har vi fått en helt underbar kille. Det var han fktiskt innan också, bara lite mer krävande.

Nej, nu ska jag äta frukost och hoppas på att dom andra vaknar.
Hej så länge!!

RSS 2.0