Det var den påsken

Jaha! Så har den påsken kommit och gått. Fy, vad tiden springer iväg.

Igår efter frukost åkte vi till backen. DET VAR KANON!!!! Fullkomligt underbar backe, strålande sol, några minusgrader och lagom med folk. Fler sådana dagar tack!!! Man bara törstar efter sol. B och jag satt och solade lite när vi kom hem, det var superskönt. Nu längtar jag verkligen efter sommaren.

Martin och Cissi var över igår. Vi åt lite gott och satt och pratade til ca 12. Sen försökte vi få in Zorro i en halvtimme. Stackarn vågade inte komma in eftersom det hade vart 2 stora svarta "monster" här (M & C har ju 2 hundar).

Så vi kom i säng vid 1. Men jag sov som en stock till kl.7, och det var skönt!! H och B sover fortfarande (som vanligt), men det gör inget. Det är bra om H får sova ut.

Solen lyser fortfarande på klarblå himmel och har så gjort dom senaste 3 dagarna. Jag undrar vart snökaoset tog vägen!!?? Skriver dom så för att hålla folk borta från vägarna??

Ja, nu är det bara 3 timmar till nästa drabbning. Leksand - Västerås. Eller, jag har 3 timmar kvar tills jag ska vara där. Matchen börjar vid 3 i em. Jag tippade rätt (tyvärr) på matchen i fredags, idag tror jag Leksand vinner med 5-2. Spännande! Men dom behöver en vinst nu för att kunna fortsätta.
Träffade Houkko i lördags, han tyckte det var surt att förlora mot Brynäs, men nu är dom så taggade så han trodde på vinst idag. Men det har han ju i och för sig betalt för.

Nej, nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och äta lite frukost. Sen ska jag packa en väska åt H. Han får följa med och titta på bil-TV:n och mysa lite .

Ha dé!!! Kram

Hemma bäst!!

Påskdagen är här och H & B sover fortfarande. Klockan är 9.

Igår åkte Glenn och co hem. Det var meningen att vi skulle åka till mamma och pappa då, men efterson det skulle bli ruskväder så ställde vi in det. Något snökaos har vi inte sett till här uppe i alla fall. Men jag kan säga att det var skönt att inte behöva stressa ner dit även om jag saknar dom jättemycket.
Det hade ju vart kul att träffa syster och co också.
Men som sagt, det känns jätteskönt att vara hemma ändå.

Det har varit så kallt sista dagarna så backen är kanon säger dom som åkt. Så när vi har ätit frukost ska vi upp och åka lite. Det kanske blir sista gången för i år, vem vet.

Matchen i fredags kan man ju inte säga så mycket om. Hur mycket jag än hoppades på att Leksand skulle vinna så tippade jag rätt innan match. Jag tippade att Brynäs skulle vinna med 3-2 och tyvärr gjorde dom det.
 Men det var full rulle i min bar och det var skitkul som vanligt!!

Igår när dom åkte hem så städade vi lite, jag vilade lite och sen åkte vi in till Leksand.
Carina och Birger bjöd på Siljan. Det var jättemysigt. Och gott. B och jag tog varsin räkmacka, H tog en chokladboll och kladdkaka (utan att få magknip!!!!) och C & B tog varsin kaka och kaffe. Vi satt och fikade och pratade. Det märks att dom kommit närmare varandra nu, dom tittar så kärleksfullt på varandra. Det är nog alla resor och minnen dom skapar tillsammans. Det är kul att se.

Nu har H kommit upp och B är på G hör jag. Då är det dgas för frukost.

Ha en fortsatt bra påsk!!! Kram till er alla!!

Glad påsk!!

Trött!!!
Glen & co kom igår. Först jobbade jag till 6 och sen hem och då var det full rulle.
Vi åt taco´s och drack lite cider och vin. Det var treligt. Glen & B basta lite. Madde fick bada en stund.

Det blev inte så sent. Jag gick och la mig vid kvart i tolv, men jag har svårt att sova med H mellan oss. Han ska ju ligga på en hela tiden.

Nu gick jag upp vid 8 och alla liger fortfarande, så jag tänkte jag kunde skriva lite.

Få se vad vi hittar på idag. Kanske åker vi till backen en stund. Sen ska vi på det stora "slaget" ikväll. Leksand - Brynäs. Dessvärre tror jag Brynäs slår Leksand, men vi får väl hoppas att jag har fel.

Glad påsk allihop!!!

Hur lång tid kan det ta??

Nu har jag varit dålig i 2 veckor och fortfarande kan rösten svika om jag pratar för mycket. Hostar gör jag också en hel del. Och är snorig. Usch!!

Var till BUM med H igår. Alla prover var negativa som tur var, vilket innebär att det inte är någon tumör eller dylikt i tarmen. Däremot går det inte genom något prov att se om han är mjölkkänslig. Det ser vi bara genom det han äter.
Åh, vad drygt det är!!! Men mycket bättre, faktiskt. Nu tog dom även prov på gluten och om han har "laktosgenen" i sig. Får se när vi får provsvar. Stackarn, dom fick sticka honom 4 ggr innan dom hade fått tillräckligt med blod. Och då var det inte mycket blod dom tog, men det levrade sig väldigt fort.

I lördags var B och jag på Klockargården i Tällberg på revyn: "Knätofs 2" med mitt jobb. Det var musik och tre-rätters. Trevligt.

I morgon kommer Glenn & co upp. Det blir trevligt. Vi ska äta tacos i morrn och lite påsklunch på fredag. Sedan är det ju det som alla väntat på!! Leksand - Brynäs. Kul! Både B och jag ska jobba.

Nej, nu ska jag ringa Uppsala sen ska jag börja förbereda för tacosen i morrn eftersom jag jobbar till 6.

Hejdå!!

Tillbaks till vardagen

Jaha, nu har det gått några dagar sen sist.
Jag har vart SÅ trött!! Men nu känns det bättre.

Var i Gävle mån o tis på exponeringskurs. Intressant! Helt klart värt besväret att åka dit. Men det var teori hela måndagen och det är drygt! Jag är så himla dålig på att bara sitta och lyssna. Men på tisdagen var det varvat med lite praktik. Då fick vi vara i butiken och bygga om och exponera. Kul!!
Tydligen gjorde jag ett bra jobb för butikschefen hade pratat med min chef och sagt att jag hade gjort ett jättebra jobb!! Mer kul!!

Tillbaks till varda´n i onsdags , men hade kortdag 8-15. Som tur var! Jag hade feber igen när jag kom hem. Men det räckte med lite ordentlig sömn så mådde jag bättre. Skönt!

H är "bra" i magen!!! Vi började med concertan i måndags. Nu har vi fått tilbaka våran glada, trevliga kille!!
Tänk vad lite medicin kan göra!

Nu ska jag göra lite nudlar till Lilleman. Han har dille på det just nu. Han har inte ätit nudlar på ca 4-5 mån eftersom det är Glutamat i, men som sagt, man får ta det onda med det goda. Han äter ju i alla fall!

Kram till er!!!


Feberfri!!

Jaha! Då var man "frisk" igen då. Skönt!! Fast hosta och "tjock" näsa finns kvar. Men det är så underbart att slippa febern.

Idag har H och jag varit i Borlänge och åkt Team Sportia Cup. Det var svåråkt, men han var jätteduktig!! Han åkte bara ett åk, sen åkte vi in till city och handla lite mat för att sedan äta på Mc Donalds.

Igår var H´s bajs jättebra!! Tänk att man kan bli så glad över lite fast bajs! Äckligt!! Hoppas att det har vänt nu.
Det märks så väl att H är utan Concerta. Han är både högt och lågt, kan inte sitta still och inget är bra. Idag kastade han upp bildörren så det blev märke. INTE bra!! Han glömmer bort det man sagt på ca 2 min, sen gör han samma sak igen. SUCK!!
Han äter och äter och äter!!

Nu har Carina talat om för Birger att dom ska till Finland när han fyller. Han blev jätteglad!! KUL!! Dom åker på onsdag. Duktigt av C att hålla tyst ända sedan den 11 februari! Hon har varit jättegullig när vi har vart sjuka och ringt och frågat om vi behöver något. Skönt att prata med henne igen, jag har saknat det.

Nej, nu ska jag ringa min goding i Uppsala!!
Kram på er!!

Slut!!

Usch, vilken morgon!!
Vaknade vid 6 av att Zorro ville in. Gick ner och försökte somna om. Kvart i 7 ringde B´s telefon. Pål undrade var han var (tydligen hade han glömt att dom hade kommit överens om att B skulle börja 8). -Jag kommer, sa B och gick upp.
Strax därpå ringer H på klockan. Zorro hade gått in och väckt honom (kattskrälle!!). Det var bara till att gå upp.
Och det efter en natt som jag för en gång skull har sovit HELA natten. Det är väl därför som jag känner mig så bombad nu.

Upp och dushade och H åt frukost. När jag åt frukost kom jag på: JAG HAR INTE TAGIT LEVAXINET SEDAN I TISDAGS!!! Om jag kom ihåg det då ens, jag minns inte. Inte  undra på att jag är yr och skakis. Nåja, nu har jag tagit, få se om jag mår bättre under dagen.
Jag hoppas det, för i morrn ska H och jag på slalomtävling i Borlänge. På måndag ska jag på exponeringskurs i Gävle i 2 dagar. Så nu måste jag bli frisk!!!

Ska försöka sova lite under dagen så får vi se.

Kram!!

Bättre

Åh, vad skönt! D känns mycket bättre idag även om jag är totalt slut.

Vaknade vid 6 i morse av att jag hade så ont i ryggen så jag knappt kunde andas. Tog en ipren och somnade faktiskt om. Vaknade vid sju av att t-shirten var skyblöt. Febern var alltså kvar. Upp och duschade, rev ur lakanen och väckte H.

Sen kom vi på att H skulle ta nytt blodprov idag och fick för oss att man bara kunde ta prover mellan 8-12.
Alltså tog jag H till VC medans B åkte och besikta Audin.
Kom till VC och fick vänta en stund.
H blev alldeles panikslagen. Han skulle absolut inte ta stick i fingret!! Han är lika rädd för sprutor som B är. Man vet inte om man ska skratta eller bli arg. Stackarn!

Sen skjutsade jag honom till skolan och åkte hem och stupade i säng! Sov i en och en halv timme. Skönt!

Anders följde med H hem. Dom fick kladdkaka vid 3. Det tog 5 min sen sprang H på toa. Det explodera så det hördes ända upp!! Vad kan det vara om det inte är mjölk??
Vi har fått tid till BUM i alla fall. Tis den 18 mars ska vi dit. Då får vi väl lite mer svar förhoppningsvis.

Ha dé!!

Helt slut!

Hallå!!
Nu kan jag i alla fall sitta upp!!
Fast jag är jätteyr. Jag tvingar i mig lite nyponsoppa, funkar alltid när man är sjuk!

Just nu svettas jag jättemycket. Tog en ipren vid 10. Tycker att det borde ge sig snart! Nu har jag fått H´s hosta, jag förstår vad han menar med att det gör ont i halsen. Det river så in i h-e.

Farfar skjutsade H till skolan idag. SKÖNT! Jag vet inte om jag pallat att gå ut nånting. Farmor ska hämta honom vid 12. Linda o jag kom överens om att det är bättre att han tar det lugnt första dagen, så han får hoppa över gympan.

I morrn måste vi in med H till VC, vi måste ta ett stick i fingret igen. Dom ringde från Falun igår och sa att det var lite väl mycket vita blodkroppar så dom ville ta om det. Vad det innebär har jag ingen aning om. Dom ringde B och han frågade inte.

Nu orkar jag inte mer!!
Vi hörs! 

Vilken pärs!!

Hej igen!!

I förrgår (söndags) la sig H redan vid 8. Han var jättehängig och trött och hade hostat helt förskräckligt hela dagen.
 I går smög jag iväg för att inte väcka dom och åkte till jobbet. Jag ringde hem vid 10.40 för att kolla hur han mådde. Jag väckte dom!!! H sov alltså över 14 timmar!! Han började hosta direkt + att han blödde näsblod så B ringde VC, men dom ville att vi skulle åka till barnakuten i Falun.
Sagt och gjort! B och H kom och hämtade mig på jobbet och vi for iväg.

När vi kom till barnakuten sa dom att dom inte kunde göra en fullständig utredning där (helt tvärtemot vad VC sa). Dom hade inte dom resurserna. Vi var där i 3 timmar. Dom tog stick i fingret och vi fick två olika provrör med oss som vi skulle ta när han bajsar. Dom gissade på mjölk. Vi ska även få komma till barn och ungdomsmedicin (BUM) inom 2 veckor.

I förrgår delade B och H på ett glasspaket. Det tog ca 20min så sprang H på toa och det bara exploderade. 2 gånger sprang han efter den där glassen.
Då började nog B förstå varför jag är så säker på att det är mjölkallergi.

Igår åkte vi vägen över Borlänge hem. H var hungrig. -Pizza! sa H. -Nej, sa jag. -Det kan väl inte vara så farligt, sa B. -Okej, du får din sista pizza på några veckor, sa jag.
Vi åkte till Pronto. H åt ca en fjärdedel av pizzan, sen kom magknipet. -Bra, sa jag. -Där är toan, pappa följer med. Jag fick rätt igen!!

Så nu är det totalt mjölkfritt återigen. Concertan börjar vi med när magen blivit bättre.
Idag är han mycket piggare och har ätit lite. Vi har gjort chokladbollar (mjölkfria förstås!). Det är ju havregryn i det så man får väga det goda mot det onda. Lite fibrer får han ju faktiskt i sig då.

Nu är det jag som är risig. Jag har huvudvärk, jätteont i halsen och fryser. Så nu ska jag tända en brasa och krypa ihop i fåtöljen och hoppas att det går över!!

Kram på er!!

Karaokekväll igår!!

Hallå!!

Är skittrött och har ont i knät. H var hos farmor igår kväll och vi var på arenan med Nisse & Lena & Martin & Cissi. Vi åt Texmex buffé, drack lite cider och tittade på melodifestivalen på storbildsTV. Det var skitkul, men samvetet gnagde hela tiden för att vi lämnat H när han inte var riktigt frisk.
Men som farmor sa: Han blir inte sjukare av att vara här.
Det var skönt att komma ut lite i alla fall. Träffade en massa jag kände, så det var i alla fall kul.

H har tappat aptiten helt, eller i alla fall smaklökarna. Inget smakar gott, inte ens pannkaka.
Nu får vi ialla fall i honom lite ris och kycklingklubbor. Vi får väl se hur mycket han äter i dag.
Jag trodde aptiten skulle komma tillbaka när han slutade med Concertan, men den har vi inte sett än. Köpte pizza i fredags när Linn N var här, han åt inte ens en fjärdedel. För ett halvårsen räckte det knappt med en hel.

Jag ska ringa BUM i morgon och prata med dom. Man måste kanske tänka på att han har haft hög feber hela veckan och då är man ju inte direkt hungrig. Men idag ser han ut att vara feberfri (tack och lov) så jag hoppas han får i sig lite mat. Vi får ta en dag i taget.
B blir trol hemma med H i morgon.

Pratade med M i förrgår. TÄNKER PÅ ER!!! Hör av er om det är något!! Skönt att L mår bättre. SAKNAR DIG!!

Orkar inte skriva mer nu, la oss vid halv 3 inatt. Vid 7 skulle Zorro in och kl.8 kom H. Så nu börjar man känna sig lite mosig.

B tog fåtöljen så jag kryper nog ner i H´s säng och tittar på en film tillsammans med honom.

Ha dé!!

RSS 2.0