Semester igen!

Ja!!!!
Nu har jag semester igen! Hur skönt som helst.
Igår hoppade jag in 2 timmar för Erika & Elin skulle på konsert. Naturligtvis kom min kreativitet igång på dom här 2 timmarna. Stackarna. Jag lämnade ett helt block med saker dom kunde göra. Vi får väl se om dom hinner något, annars får jag väl ta det själv när jag kommer tillbaks.

Min reg.chef var in i måndags och förklarade att han inte glömt mig. Men det var ngn på lönekontoret som hade semester och den andra var sjuk eller nånting. Så han skulle höra av sig med ett motbud nästa vecka.
För mig spelar det ingen roll, jag tänker inte ta tjänsten. Men jag tänker inte säga något förrän jag vet hur mycket jag är värd.
Visst hade det vart kul med en dator och jobbmobil och lite högre lön.
Men är det värt det????
Skitkallt på vintern och kokhett på sommaren. Splittrad av 2 butiker. Kanske måste hoppa in om någon av dom blir sjuk. Jag kommer vara helt slut och inte ha någon energi kvar på mer viktiga saker som barn och hem.
Nej, jag kommer tacka nej så fort jag fått motbudet.


Igår var vi hundvakt åt Chica. Hon är ju så söt!!

Stackarn, det var så varmt åt henne.

Idag ska vi till Borlänge och gå på framtidsmuséet. Det ska bli kul! Det är så många som har pratat om det så vi ser verkligen fram emot det!

Nu kom H upp, jättetrött. Han somnade som en stock igår vid kvart över tio.
Han har vart utan Concerta i 2 dagar. Mest för att få upp honom lite i vikt, men också för att vi ska se skillnaden med och utan medicin.
Nog har jag sett skillnade alltid. Det bara kryper i kroppen på honom + att han blir arg. Han sparkade sönder askkoppen i baksätet igår för att han tyckte att han fick vänta för länge på pappa.
Jag tycker det räcker utan medicin nu. Vi blir arga och han mår dåligt.

MEN, han åt sallad i går!! 3 nävar riven sallad ( av hans handstorlek), det var helt fantastiskt!!
Men han gör ju vad som helst för pengar också.

Nu ska vi äta frukost och vänta på att B ska vakna så vi kan åka.

Ha dé!!!

Första doppet!!

WOW! Idag har jag badat!!!
Och det var jätteskönt! :)   Nu har vi haft runt 33 grader i flera dagar. PUH! Men jag tycker det är underbart!! Det klart att det hade ju vart roligare om man hade vart ledig också.

Brittan & co var här i veckan, vi åt tacotårta och drack lite vin. Hur mysigt som helst. Men VARMT!
Barnen hade lite energi kvar i alla fall.

Sara in action.



Mattias tur.

Man blev helt matt bara av att se dom.
Igår lekte Anders Nises och H tillsammans och vid 7 på kvällen, när jag kommit hem från jobbet, så åkte vi och bada i "Trut".


Anders & Hampus letar efter "pannkaks-stenar" att kasta.

Det var jättevarmt i vattnet men ootroligt mycket broms. Så vi packade ihop och for till Olsnäs och fikade allihop.
Och där ville barnen ta ett dopp till.

Det tog ett tag, men H hoppade i. Sen ville han inte komma upp. Vid 10 kom vi iväg hem. Trötta!

Idag var H med mig på jobbet. Han var kanonduktig.
Sen åkte vi till Leksand strand och bada. Till och med jag!! Trodde faktiskt inte för en vecka sen att jag skulle bada i år. Men det var jätteskönt!
Nu ska jag stoppa i mig popcorn för jag är otroligt saltsugen. Vi har 31 grader inne och jag sitter i bara BH och trosor och svettas ändå. Men jag NJUTER samtidigt :)

Hejdå!!!

Bättre

Åh, vilken dag! Jag är helt slut!
Först, kolla vilka godingar vi har!!

Visst är dom söta!!!

Jag har sovit dåligt inatt. Har vart jätteförkyld hela veckan och tappat rösten flera dagar.
Jag har faktiskt varit bättre idag, ändå känner jag mig helt slut. Det har varit skapligt lugnt på jobbet så jag har gjort lite kontorsjobb. Vid halv 1 åkte jag till arenan. Där var mamma & pappa som kört upp H. H bara kastade sig runt halsen på mig. Vad mysigt!! Börge hade också kommit.
Vi åt lunch på arenan allihop. Sen åkte H & Börge till Näs, mamma & pappa åkte hem och B & jag fortsatte jobba.
B åkte hem vid 3 och jag slutade vid 6. Jag handlade lite och for hem.
H har ropat och pratat och följt mig. Men det är skönt att ha honom hemma.

I måndags mailade jag min chef igen. Han ville att jag skulle ta kontakt med honom. Jag sa som det var att jag inte ger mig angående lönekravet eftersom jag får ansvaret över 2 butiker. Han svarade att han skulle "ta det en vända till". Vi får väl se när han hör av sig.

Nu sitter vi och försöker få H att sova. Han har petat i sig ett ägg.

Jag bara längtar efter att få gå och lägga mig!!! Skittrött.

Godnatt!!

Förkyld!!

Jag är jätteförkyld!!! Snorar och hostar. Jobbade igår och var helt däckad på kvällen. Nu är jag hemma på fm och åker in till ca 12, eftersom dom bara är 2 kvar ikväll.

I måndags fick jag världens överraskning på jobbet. På em kom Blomsterflärd med blommor till mig, men det stod ingen avsändare.

Då kom Börje med ett kort.
Det var från alla mina arbetskamrater!! Jag fick ett presentkort på halvkroppsmassage.


Visst är dom gulliga!!

Har äntligen fått svar från regionchefen. Mitt lönekrav går inte igenom, men han skulle ta det en vända till?? Vi får väl se.
Jag känner mig inte orolig. Ejendals ska anställa 150 nya personer, arenan finns alltid + dagisen. Jag får väl hanka mig fram ett tag till innan jag får fast någonstans. Det är lugnt.

Det är så skönt att vara hemma!! Ser fram emot att ha semester hemma i 3 veckor. Eventuellt ska vi göra någon kryssning vecka 32. Det visar sig.

H tycker det är jobbigt att inte vara hemma. Men som det låter så längtar han mest efter spelen. Det är bra att han får vara lite med mormor & morfar. Man vet aldrig vad som händer i morgon. Han har låtit mycket gladare igår och idag och det är skönt.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka in. Jag får väl sätta mig framför datan och göra lite Time-care.

Ikväll kanske B & jag äter på Bygatan och ev går på Mamma Mia på bio. Beror lite på hur jag mår.

Vi hörs!!!

Ny soffa!!


Här är vår soffa före.



Så här fin blev den när vi klätt den. KUL!!!

Home sweet home!!


Här har Lisa och jag lite mys med ost & kex i husvagnen på Ullared.

I torsdags for upp till Göteborg och sa hej till Erling. Det var kul att äntligen få träffa honom. Han påminde om farfar lite (det lilla jag minns). Vissa drag hade han.
Men vi snurrade runt i området där han bodde i över en timme innan vi kom fram. Och det utan att B fick hysteriskt utbrott. Visst blev han irriterad och ville åka därifrån, men han visste hur gärna jag ville träffa honom så vi hittade fram till slut. Mycket tack vare L.


Här är kort från Skrea strand förresten. L, B och Annelie står och tittar på den långa stranden.


Det fanns små, små hus som typ kolonilotter, fast det var små stugor i stället. Festligt!

Väl i M-stad blev det high-life. Alla 4 tjejerna var där, så det blev lite rörigt. Även för H. Han var arg och tvär hela fredagen. Men det är ju ett typiskt ADHD-tecken när det känns lite rörigt och stojigt. Men han var jätteduktig och kröp upp i ett hörn någonstans där han fick vara i fred. Så medicinen hjälper ju i alla fall.
Utom när vi åkte och spelade minigolf. Då flög klubban över staketet för det gick dåligt för honom. PHU!

Igår åkte vi hem och H blev kvar hos mormor & morfar.
Jag tvättar och tvättar, det tar aldrig slut!!
Gun & Ola har vart ut på fika och tittat på huset. Hoppas att dom inte tycker det har blivit alldeles förskräckligt, men det låter inte så. Olle var lite dålig så han orkade inte följa med.

Jag har fått en jätteförkylning, har blivit hes och hostar mycket när jag pratar + nyser. Hoppas H´s förkylning blivit bättre.
Jag pratade med honom både igår och i morse och då ville han hem. Gud vad jobbigt det är.
Pratade med pappa förut, men då gick det jättebra. Dom hade vart och handlat och kastat frisbee m.m.
Hoppas det blir lättare.

Nu ska jag ner och hänga en maskin till, kul!!

Ha dé!!

Nästa anhalt: Falkenberg!

Jaha!
Då lämnade vi ett regnigt Öland igår, vilket var ganska skönt för jag hade inte klarat en natt till i den lilla stugan!

Ja, större än så här var den inte!! :)

Det regnade från och till hela vägen till Ullared. Väl där checkade vi in och fick bo i en spritt ny husvagn. Skitkul!!
Inte för att jag sov så mycket i natt, men ändå.
B fick världens hostattack vid 2 inatt + att det spöregnade mest hela natten.

Men det var kul att handla på Ullared!! H köpte spel och leksaker, L köpte en jättefin klänning, lite trosor och lite till Jocke. Jag hittade faktiskt ett par 3/4-byxor i jeans som var sköna + lite krimskrams så klart.
Pengarna jag fick av B&C i födelsedagspresent köpte jag 2st bäddset och 2 halsband för och har ändå 50:- kvar. KUL!!!

Nu är vi i Falkenberg och det känns jätteskönt att få vara i ett hus där inte allt blir rått och fuktigt hela tiden. Vi har inte haft en torr handduk sedan i lördags.
Annelie var ute och guida oss i Falkenberg i dag. Vi var ner till stranden bl a. Tyvärr har jag inte kort därifrån idag för datakabeln ligger i bilen. Jag kör in det nästa gång.

Nu måste jag ha isäng en jätteförkyld H. Han hostar och snörvlar. B och jag hostar också lite. Det känns som att det är en massa slem i halsen som måste upp (trevligt att veta va??!! ;)  ).

Tack för kommentarerna Mia!! Det är kul att få lite hälsningar!! Hoppas du har det bra i lägenheten och du får vila upp dig lite.

Ses snart!!

Underbart med sol!!

Jaaaa!!
Jag överlevde min 40-årsdag! Skönt. Utan ångest och panik!!
Vi hade en störtskön dag trots regn hela dagen. Jag gick upp tidigt och tog en promenad. Jätteskönt! Köpte lite färska tekakor och åt frukost med dom andra.
Krister var först att gratulera.
Åt på restaurang Strandhugget på kvällen. Var inställd på en god köttbit men titta på menyn och valde faktiskt pizza(!!!). Jag som inte är förtjust i pizza, men den här var kanongod. Den hette Günther och det var kyckling, fetaost och sweet chili på den. Stark och kanongod!!!

Idag vaknade vi till regn. Vi tog bilen till Byxelkrok och kika lite, då kom solen fram!!! Fort hem och ner till stranden. Fast det blev både stranden och poolen.

Glenn & Bengt badar med Oliver & Hampus


Mona, Sara, Frida Lisa & Madde är med på vattengympan.

Nu ska vi gå till Glenn & Mona och grilla.
Hörs!!!

Nedräkning!!

YES!!
Nu är det snart dags att åka!! Vi packar för fullt. Gud, vad grejer man "måste" ha med sig! Tur man har takbox!!

Har solat lite både idag och igår så nu har man LITE färg i alla fall. Nu kommer medelhavsvärmen står det på aftonbladet. Så tittar man och ser att det är regnmoln utanför Öland! HUR kul är det??

Nej, man får nog njuta av värmen medans den finns.

Men visst blir det LITE svalare när men ser H och B i väntan på start i vintras.


Eller L som står och väntar på mig att få åka ner. Åh, vad mysigt det ser ut!!!
Hoppas det blir bra vinter i år igen!

H har precis fått hit sina vänner Daniel & Simon. Dom ska vara här till ca8.
B får snart besök av en gammal kompis från Uppsala. Då ska vi grilla lite korv.

Blev firad av C & B förut. Fick 500:- som jag skulle köpa något fint för. Gissar på ett SNÖ-halsband. Dom har ju så fina halsband!!

Många frågar mig vad jag önskar mig. Kan inte komma på så mycket, har eller köper det jag vill ha.
En hård troller (sagt till mam & pap), hängmatta med ställning (sagt till Ullis), parfym: Amor Sunshine av Cacharel (capris 385:-), presentkort går ju alltid!, Stadium, H&M, guldfynd, Kicks eller Glitter tex.
Jag kommer säkert komma på massor när jag väl har fyllt!!

Nu fick vi främmande. Måste gå!!
Ciao!

Fest, cirkus och skittrött!!

Hej alla glada bloggläsare!!

Jo, vi var på 50-årsfest i lördags och jag var nykter, men vi hade jättetrevligt!! Rappen blev väldigt rörd av att få en ny TV. Med tanke på att hans koloss till TV la av lite då och då så hade vi verkligen prickat rätt. En 32" platt-TV. Det var många ögon som blev fuktiga när han höll sitt tacktal.
Det var fullt ös på C & B. Det var kul att se!! Men jag led med C, vad ont hon kommer ha på söndagen. Men det hindrade inte henne på festen. Både C & B var upp och dansade och dom var verkligen "skönast" på festen!

Vi var inte hemma förrän vid 1. H hade precis somnat och vaknade när vi kom in. Börge låg och tittade på TV. Dom hade haft det jättemysigt.

Börge ska visa högtalarna för Hampus & Anders

På söndagen var vi jättetrötta men fick ändå lite gjort här hemma.
På kvällen var H och jag på Cirkus Maximum. B hade fått biljetter. Vi gick dit med Petra, carl & Louise, samt Linn & Lena.

Helt fascinerande vad dom hade lärt sina 9 katter. Katterna var helt klart bäst!!


Elefanter är väldigt maffiga djur.

Cirkusen var helt ok!!

Nu har jag vaknat 3 mornar på rad vid halv 4. Slumrat från och till  fram till 8-halv 9. Men i morse var det kört. B snarkade så jag höll på att gå upp i limningen! Jag kunde inte lägga mig bredvid H eftersom  Anders sov över. Så vid halv 5 tog jag min bok och gick upp och la mig i soffan. Läste ut boken till 6.20 och försökte sova lite. Vid 7 vaknade jag av att B´s alarm började. Han skulle ringa VC. Vid 8 ringde dom tillbaks varav jag snubblade upp och svarade. Då kom B upp och jag gick ner och la mig. Så här har vi det livat på nätter och mornar!!

Rektorn ringde på fm.
Det blev inte Johan som lärare. Han får LInda. Vilket i och för sig är skitbra eftersom hon var hans resurs nu på våren och känner H väldigt väl. Resurs får vi bara en i klassen och det blir Sigge, våran granne. Sigge är en jättemysig "hustomte". Hoppas bara att han kan något om ADHD. Det här om att välja strider m.m.
Frågan är bara hur det kommer bli i verkligen. H är van att Linda stöttar och peppar honom, nu har hon en hel klass att ta hand om. Inte bara H. Fixar han det??? + nytt klassrum + nytt hus. Det är tur att det är samma klasskamrater som i 3:an så inte det blir nytt. Det är bara att prata positivt om det hemma och hålla tummarna. Vi kom överens med Linda att komma veckan före skolstart och "hälsa på" i nya klassrummet och visa Hampus bänk m.m. DET är bra!

Nu ska jag ut i solen medans den är framme. Det ska ju tydligen bli sämre till helgen :(
Jag är glad om jag får sol på min födelsedag i alla fall.

Ha dé!!!

RSS 2.0